top of page

"Een nogal een nuchtere kijk op dingen heb ik en bij genezing van lichamelijke klachten denk ik zeker niet allereerst aan genezing op de wijze zoals allergietherapeute en acupuncturiste Carla Roodenrijs van haar Praktijk Klein Santwijck dit uitoefent.

 

Maar als reguliere geneeswijze niet voldoende resultaat oplevert bij vervelende klachten die ik had ga je toch opzoek naar een andere mogelijkheid en dan is zoeken via internet één van de mogelijkheden.

Op die manier kwam ik bij de Carla Roodenrijs terecht waar ik de eerste keer met de nodige scepsis in haar praktijk binnen ging wat nog werd versterkt door haar behandelmethode.

Het contact maken met je onderbewustzijn d.m.v. een soort antenne en de weerstand van je arm meten, het vast houden van ampullen en een laptop die alles registreerde deed mij even denken, waar ben ik nu aan begonnen.

Maar ik wilde van mijn klachten af o.a. hartkloppingen en boezemfibrillatie, een ontstoken enkelgewrichtkapsel, en zette mijn scepsis overboord en liet het gebeuren.

Al snel was er resultaat, was dit nu toeval? een toevallige opleving? Nee, het bleek dat ik allergieën in mijn lichaam had die verdreven werden, tarwe slecht verdroeg, salicylzuur allergie, verborgen ontstekingen. Het bleef goed gaan na haar advies opgevolgd te hebben van minder tarweproducten te gebruiken, het was verbluffend dat mijn lichaam zo snel reageerde en mijn scepsis betreffend haar aanpak was onterecht en dus al na de eerste behandeling verdwenen. Nu na 6 behandelingen 6 maanden verder ben ik zover dat we zijn gestopt, geen boezemfibrillatie meer gehad en mijn hartkloppingen zijn aanmerkelijk minder en een minder opspelende enkel, kortom een mooi resultaat.

 

De uitstap naar deze geneeswijze is voor mij geslaagd en durf ik te verdedigen bij een ieder die dezelfde scepsis heeft die ik ook had.

Haar behandelmethode waaronder NMT is zeker het proberen waard.

Buiten dat is Carla Roodenrijs een prettige persoonlijkheid waarbij je snel een vertrouwd gevoel krijgt wat het behandelen vergemakkelijkt."

bottom of page