top of page

 

Mevrouw Roodenrijs!

 

Alhoewel 't voor U niet wereldschokkend zal zijn, voor mij is er een klein wonder geschiedt:

Al geruime tijd (een paar jaar) heb ik bij tijd en wijle, last van een "vervelend" gevoel in mijn rechter heup; niet iets om naar de dokter te gaan, maar wel zodanig dat als er weer eens zo'n periode van die zeurende pijn optrad ik wel last had met bepaalde zit- en lig-houdingen. Het ging na een paar dagen meestal vanzelf weer een stuk beter, maar bleef altijd als een licht "gekneusd" gevoel aanwezig.

Recentelijk sloeg echter dit "vervelend" gevoel -na een twee weken durende en tamelijk vermoeiende reis- plotseling om in golven van scherpe pijn, die me 't slapen onmogelijk maakten, en zo hevig waren, dat deze leiden tot hevig zweten en overgeven toe.
Na me op 't spreekuur van de huisarts gemeld te hebben, kreeg ik te horen dat het om een "gewone lagerugpijn" ging; zou vanzelf weer overgaan en omdat ik er veel pijn van had , schreef hij mij een handjevol pijnstillers voor, die ik braaf volgens voorschrift slikte. De pijn werd wel wat minder scherp, maar nog steeds zodanig dat zitten, staan of liggen voor langer dan een half uur onmogelijk was en van slapen niets terecht kwam. Bovendien werd ik van die pijnstillers erg "duf" in het hoofd en te lamlendig om ook maar iets te doen.

Na vier slapeloze nachten, en veel pillen heb ik de moed bijelkaar geschraapt om me bij U te melden met het idee in mijn achterhoofd: "Baat 't niet, 't schaadt ook niet".
Na geinformeerd te hebben waar de pijn ongeveer zat en het voelen van pols en "pijn-streek" werd ik door U op een aantal plekken van een aantal acupunctuurnaaldjes voorzien (tot mijn verbazing volstrekt pijnloos!!!) die na ongeveer een kwartier verwijderd werden; en wonder boven wonder: ik kon mijn sokken zonder pijn en moeilijke capriolen gewoon aantrekken, ik kon weer gewoon lopen en zitten zonder pijn; geen pillen meer, geen "duf" hoofd meer.

Ik begrijp er niks van, maar ik heb aan mijn eigen lijf ondervonden, dat een oprechte acupuncturiste een klein wonder kan verrichten!
Mijn dank!

Indien U deze tevredenheids betuiging wilt gebruiken voor Uw web-site, mag ik U vragen om mijn naam alleen bekend te maken aan diegenen die mijn verhaal wensen te controlren; hen zal ik met genoegen te woord staan.

B.

 

 

 

 

bottom of page